Banketten

Banketten

 

På lördagen kommer en sprakande och fantastisk festkväll äga rum! En färd till Hisingen, där banketten går av stapeln i en mycket göteborgsk lokal, kommer ske på det goaste gubbviset en kan tänka sig. För första gången i PS historia serveras det en buffé med mat från världens alla hörn.

 

Det mångfacetterade matutbudet kommer att stimulera smaklökarna hos veganer och vegetarianer såväl som karnivorer. Efter middagen blir det underhållning i form av uppstyrd spontanitet, sedan intas scenen av inte mindre än två lokalt kända DJ-duos som kommer tvinga oss dansa tills solen går upp (nästan). Detta är en kväll som man bara inte får missa!

 

Klädkod: kavaj.

 

Båtar till banketten kommer avgå från Stenpiren till Lindholmspiren i två avgångar, kl 19.00 resp 19.20. Följande lärosäten åker med avgången kl 19.00:

 

Göteborgs Universitet

Karlstad Universitet

Linköpings Universitet

Linnéuniversitet

PTP-psykologer

Sponsorer

 

Följande åker med avgången kl 19.20:

Lunds Universitet

Karolinska Institutet

Mittuniversitetet

Stockholms Universitet

Umeå Universitet

Uppsala Universitet

Örebro Universitet

 

Mot slutet av kalaset kommer bussar avgå från och med kl. 02.00 från festlokalen till Vasaplatsen. Ett antal bussar avgår när de är fullastade och kör skytteltrafik 02.00-03.30.

 

Klicka här för att se vägbeskrivning från Lindholmspiren till festlokalen Kooperativet Lindholmen på Anders Carlssons gata 2.

 

Klicka här för att se vägbeskrivning från festlokalen till närmsta busshållplats. Detta kan vara bra att veta om du/ni vill åka hem tidigare än med bussarna som går kl. 02.00.

Från hållplats Lindholmen går buss 16 mot Högsbohöjd som går in mot centrum, bl.a. till Vasaplatsen.

 

Vi rekommenderar att du laddar ner appen Västtrafik ToGo för att kolla upp resor i kollektivtrafiken och för att köpa biljetter under kongresshelgen.

 

Bilder från festlokalen

Copyright @ All Rights Reserved